Over BLOK 61

Woon je in BLOK 61, dan woon je in het hart van Strijp-S. Niet voor niks het meest populaire stukje Eindhoven. Met 96 industriële huurlofts in vier uitvoeringen is jouw ideale loft een kwestie van kiezen. Van knus tot royaal, met of zonder aparte slaapkamers, hier vind je het. De gemene deler: het plafond van 3,20(!) meter hoog. Tel daar die enorme ramen, je balkon én het uitzicht bij op en je waant je in een wereldstad. We verwachten BLOK 61 in het tweede kwartaal van 2017 te kunnen opleveren.

Wil je ook wonen in een prachtige loft van Blok61?  De inschrijving voor de lofts t/m de 5e verdieping start 20 november 16.00 uur en sluit 11 december. Bij veel aanmeldingen zal er geloot worden. Hou daarom je mailbox goed in de gaten of je je loft van je keuze toegewezen hebt gekregen.

De lofts op de zesde verdieping zullen begin 2017 toegewezen worden. Hier zijn we op dit moment mee bezig om het 'Living the Future'-concept toe te passen. Meer info? Ga dan naar de pagina over deze bijzonder slimmem lofts.  

Het beste van toen en nu

In BLOK 61 huur je een stoer loft of appartement met de vibe van vroeger. En de kwaliteit en het comfort van nieuwbouw. Baksteen, staal, beton en glas, de gekozen materialen geven authentieke accenten aan je woning. De industriële look die zo goed past bij de rest van Strijp-S. Eén verschil: in jouw nieuwe woning heb je alles perfect voor elkaar. Trek de deur achter je dicht en je staat midden in de levendigheid van Eindhoven. Nieuwe mensen, verse inspiratie, een bruisende buurt. Je vindt het allemaal in BLOK 61.

Wie ga jij ontmoeten?

De begane grond van BLOK 61 doet straks dienst als jouw ideale tweede 'huiskamer'. Gevuld met wonen, werken, winkelen en ontspannen. Hoe precies? Dat is aan jou en je buren. Spreek af met vrienden, brainstorm met je collega’s of drink eindelijk die kop koffie met de nieuwe buurman. Het beste van creatief en cultureel Eindhoven ligt hier direct buiten de deur. Wil jij met ons meedenken over de precieze invulling van de huiskamer? Laat dan je suggesties achter in onze vragenlijst door je hieronder in te schrijven!

Zie je op Strijp-S!

Inschrijven

De verhuur van de lofts is gestart! Zie jij jezelf al wonen op Strijp-S? Schrijf je dan in, laat je woonwensen achter en toon je interesse voor een bouwnummer in je eigen BLOK 61 account.

Schrijf je in