Bekijk hier de plattegronden per woonlaag 
Let op: Hierboven zie je de gevelkaart van Blok61. Ga met je muis over de gevel en klik op het huisnummer van jouw favoriete appartement!

De Lofts

Op 20 november vanaf 16.00 uur start de inschrijving voor de lofts. Zie jij je hier al wonen? Schrijf je dan in, upload je gegevens en geef je voorkeur door voor je favoriete loft. De inschrijving sluit op 11 december. Na 11 december zul je binnen een week bericht krijgen of je een loft van je voorkeur keuze toegewezen krijgt. Houd je mail daarom goed in de gaten! 

Schrijf je in voor 11 december, maak je eigen BLOK61 account aan of log in en geef je inschrijving door bij 'Mijn inschrijving'.

 

Een hoop licht, alle ruimte en dan die hoogte. Wonen in een loft, daar kan weinig tegenop. Eén open ruimte met een hoog plafond en flinke ramen. Het zonlicht weet je hier dus altijd te vinden – en anders wel op het balkon. BLOK 61 heeft die edgy, industriële vibe van Strijp-S met het wooncomfort van nu. Bovendien beschikken alle lofts over een extra berging, een balkon, een complete greeploze hoogglanskeuken met Siemens inbouwapparatuur en een luxe badkamer met inloopdouche. Daarnaast is de mogelijkheid om een parkeerplaats te huren aanwezig. Naast de eigen berging zijn er in de parkeergarage ook fietsenbergingen beschikbaar.

Hier vind je 96 huurlofts in vier uitvoeringen. In type Soho (Type A - 62,6 m2) woon je knus, maar tegelijkertijd voor je gevoel lekker groots. Want de open indeling geeft je het gevoel van ruimte. Zelfde indeling, maar dan een slag groter? Ga voor Metropolitan (type B - 71 m2). Flink wat m2 erbij én een riant balkon, dan is het grootste driekamerappartement High Line (type C - 88,2 m2) iets voor jou. Toch liever een open loft indeling? Kies dan voor Grand Central (type D - 62,7 m2). Precies, voor ieder wat wils.

De huurprijzen van de lofts lopen uiteen van €715,- tot €1.008,-. De bouw van BLOK 61 is ondertussen gestart en we verwachten in het tweede kwartaal van 2017 te kunnen opleveren.