Live the future in BLOK61

Op de bovenste (6e) verdieping zijn we momenteel bezig met een ‘Live the Future’- concept waarbij we de nieuwste slimme technologieën willen toepassen binnen de lofts. Een concept waarbij o.a. ‘Internet Of Things’ wordt toegepast. Dit zorgt ervoor dat diverse systemen binnen je loft met elkaar communiceren voor optimaal wooncomfort en gemak. Ook kun je hier met minimale energieverliezen gebruik maken van je zelf opgewekte en in accu’s opgeslagen gelijkstroom. Tevens zijn de lofts uitgerust met geavanceerde internet- en WIFI-systemen waarmee je in elke ruimte perfecte connectiviteit hebt. Deze lofts zullen medio 2017 worden toegewezen. 

Hoe futureproof ben jij?

Het ‘Live the future’ concept vraagt wel wat extra’s van de bewoners.

We zijn hiervoor dan ook op zoek naar communicatieve mensen die nieuwe technologieën omarmen en graag voorop willen lopen op het gebied van duurzaamheid. Binnen het concept willen we experimenteren met verschillende sensoren en systemen. Ook zal je bewust met de beschikbare energie om moeten gaan in samenspraak met de andere bewoners. We vragen je regelmatig actief je ervaringen met ons te delen; denk hierbij aan interviews en het bijhouden van een blog.

Naast het gratis gebruik van alle innovatieve systemen heb je ook minder energielasten. Het doel is om maximaal wooncomfort te bieden tegen zo laag mogelijke energie- en waterverbruik.

Meld je aan!

Wil je graag onderdeel zijn van het Live the Future concept dan willen we graag met je in contact komen! Stuur ons een mail met je motivatie waarom jij bij uitstek een geschikte kandidaat bent voor dit concept. Deze unieke lofts worden in januari toegewezen. In de tussentijd kun je je al wel aanmelden voor de reguliere lofts op de onderliggende verdiepingen; deze worden in December toegewezen. 

Mail je motivatie naar: nieuwbouw@eravbtmakelaars.nl

Dit initiatief wordt momenteel nader uitgewerkt op de bouwplaats en is daarmee tot aanvang van de verhuur onder voorbehoud. Aan dit initiatief kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Follow INTERIOR // LIVE THE FUTURE on Pinterest.