Heerlijk leven

Een huis waarin je écht thuis komt. Dat kan met nieuwbouw. Hoewel de lofts op BLOK 61 voorzien zijn van de meest moderne gemakken, ademt het de authentieke sfeer van een loft. Modern meets vintage. Een thuis creëren waar jij je op je gemak voelt. Alles in jouw loft is nieuw, wat betekent dat de afwerking up-to-date en perfect is. Wat zorgt voor lage woonlasten waardoor jij heerlijk en onbezorgd van jouw nieuwe thuis kunt genieten.

Daarnaast voldoet jouw nieuwe stulpje aan de laatste milieu- en isolatieeisen, inrichten, decoreren en organiseren is nog nooit zo leuk geweest. BLOK focust zich daarom op het bewust omgaan met energie, de veiligheid van de bewoners en het ultieme wooncomfort. 

In alle woningen op BLOK zit standaard Fiber in the home van BASE waarmee je overal optimaal gebruik kunt maken van internet en WIFI. Tevens worden alle woningen 'warm opgeleverd' met een werkende glasvezel internetverbinding en een gratis proefabonnement gedurende 3 maanden voor interactieve TV, telefoon en data!

Op BLOK woon je duurzaam en gezond. De lofts zijn voorzien van stadsverwarming, dit is een manier om je huis te verwarmen of om warm water te krijgen zonder het gebruik van gas, je hebt dus geen CV-ketel in je woning. Koken gebeurt elektrisch, wat als voordeel heeft dat er geen verbrandingsgassen in de woning achterblijven.

Lekker leven

Wonen in een loft op BLOK 61 biedt talloze opties. Dit begint al vroeg in de ochtend. Want waar drink jij jouw eerste kop koffie? Aan de keukentafel in jouw stoere loft, in de ‘huiskamer’ van BLOK 61 waar een ochtendkrantje voor je klaarligt of ga jij voor één van de vele coffee spots die Strijp-S te bieden heeft? BLOK 61 draait om fijn wonen. Een plek waar bewoners zich thuis voelen, op hun gemak zijn en met veel plezier hun dag beginnen én eindigen.